RanTek bliver en del af NetNordic – Sammen står vi stærkere!

 

NetNordic har erhvervet sig 100% af RanTek, der er ledende aktør på det danske marked inden for IT optimering af netværk, sikkerhed, datacenter og backup.

Med opkøbet styrkes både RanTek og NetNordics position på det Nordiske marked, og synergien mellem virksomhedernes kompetenceområder vil blive et stort fokusområde i tiden fremover.

RanTek’s kurs mod at være den bedste 100% Cross Technology Partner på tværs af de traditionelle teknologiplatforme: Netværk, Sikkerhed, Storage og Backup, har nu for alvor taget fart, og mulighederne vi kan tilbyde kunderne vil fremover være endnu bredere og dybere. Vi ser frem til en betydelig styrkelse i forhold til rådgivning, implementering og drift af vores effektive og pålidelige IT-optimeringsløsninger, samt vores evne til at levere dokumenteret værdi og betydelige økonomiske besparelser til kunderne.

RanTek har 18 medarbejdere, alle lokaliseret i Randers. Medarbejderene besidder unikke kompetencer inden for flere Teknologi områder, og det er især disse kompetencer der nu skal sikres optimal udbytte af i den kommende tid.

«RanTek’s medarbejdere er, og har altid været, den vigtigste brik i RanTek’s succes. Med NetNordic opkøbet bliver mulighederne endnu større for udvikling af kompetencer i dybde og bredde – både i Danmark og resten af Norden. Dette kommer helt sikkert vores kunder til gode» siger Rene Bach Pedersen, CEO, RanTek A/S

For RanTek har missionen været klar. Vores kunder skal have de bedste brugeroplevelser. IT infrastrukuren skal optimeres så kunderne opnår maximal flexibiliet og høj kostforudsigelighed. Det skal ske igennem «Next Generation Technologier» og skræddersyede services, der muliggør simplificering og automatisering på sikker måde.

Nu hvor RanTek er en del af NetNordic,  bliver der adgang til en kapacititet med styrkede løsninger og kompetencer. Dette sikrer kunderne endnu bedre rådgivning og services, uanset om vi taler om Netværk, Sikkerhed eller smart DataCenter.

«Med RanTek får vi tilgang til en virksomhed i stærk udvikling med  unikke kompetencer, som passer perfekt i forhold til at udvide vores  tjenester og geografiske nærvær i Danmark, samt ikke mindst styrke vores kultur. Med RanTek’s engagement og fokus på teknologier skaber vi en tydelig fælles merværdi for kunden, som er helt i tråd med vores ambition om at have en ledende position i Danmark og øvrig Norden» udtaler Jarl Øverby, CEO i NetNordic Group og Andreas Nørfelt, CEO for NetNordic i Danmark.   

De centrale aktionærer i RanTek, geninvesterer i forbindelse med opkøbet i NetNordic og vil forsat bidrage til virksomhedens fremgang. Dette er NetNordic’s 14. opkøb siden 2013.

storage_immersiveVMware Leader in Gartner’s Magic Quadrant